“Soms is het overduidelijk dat het foute boel is. Maar dat is niet altijd zo. Dan moet u signalen oppikken. Denk aan betalingen die contant gebeuren. Geld in een koffertje is altijd verdacht. Dossiers die niet kloppen. Of het gebruik van onbekende, buitenlandse tussenpersonen en bureaus. Let op als de gebruiker van een pand anders is dan degene die het contract sluit. Dan kan het gaan om een zogenaamde ‘schijnconstructie’. En als u panden verhuurt: kijk altijd kritisch naar nieuwe huurders schrijft Burgemeester Govert Veldhuijzen van Gemeente Barendrecht.
Lees ook het gehele item van Stichting Bestrijding Woonfraude en Hennepteelt [SBWH] Het Damoclesbeleid is te hard.. maar gedupeerde huisbezitters onderbelicht! Deze stichting zet zich in om woonfraude in vastgoed te voorkomen, gedupeerde huiseigenaren juridisch bij te staan, ondersteuning tijdens het verhuurproces en schade verhalen op daders. .
Kijk voor meer informatie op de website www.sbwh.nl en neem eens vrijblijvend contact op: T 085-273 52 77 (ma t/m vrij 09.00 – 17.00u) E info@sbwh.nl